output_48c0L3.giftitle

Вторият в класирането ще носи фланелката на българския букмейкър Еврофутбол

Еврофутбол подкрепя финансово 64-та колоездачна обиколка на България – това стана ясно на проведената днес пресконференция на Българския колоездачен съюз по повод предстоящия старт на едно от най-големите спортни събития в страната ни. Букмейкърската къща отпуска петцифрена сума за провеждането му. Надпреварата започва на 29 август с пролог за обличане на фланелките в гр. Нова Загора и приключва на 3 септември със своя пети етап: Сливен – Велико Търново. В 64-тата Международна колоездачна обиколка на България ще участват 120 състезатели от 20 отбора – четири български и 16 чуждестранни. Вторият в класирането ще носи фланелката с логото на Еврофутбол.

На пресконференцията, която се състоя на Столичния колодрум, присъстваха президентът на БКС Петър Бончев, главният секретар Мартин Грашев и представител на компанията-организатор. За първи път официално бе обявено и провеждането на "Тур България":

"Благодарни сме на Еврофутбол и на всички, които ни подкрепиха. С тяхна помощ организирахме една уникална проява, която се прави за първи път у нас – "Тур България", под чиято шапка ще се проведат колоездачната обиколка на България и Обиколката на родното черноморие, която ще стартира непосредствено след първото състезание. Надпреварата привлече огромен интерес, имаме голямо международно участие, като се надяваме, че двете инициативи ще бъдат успешни и за четирите български състава и ще им донесат повече точки за Свeтовната ранглиста.", сподели Петър Бончев пред журналистите.

Източник: http://eurofootball.bg

Facebook comment